Closed Thread
Page 7 of 10 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 61 to 70 of 98

Thread: Grey/Black Screen as game tries to start

  1. #61
    Junior Member catchpow is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4

    please make this bug go away :(

    when i go in a match it says this thing that says

    ** GLW_CreateWindow: could not register window class
    Please report the the problem you encountered on the Quake Live forums.
    You must reload the web page to make this display go away.

    please make it go away

  2. #62
    Junior Member catchpow is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4
    so what do i do ?

  3. #63
    *shooterdude
    Guest

    why won't my full screen work

    why won't my FULLSCREEN WORK!!! ????
    IT COMES UP WITH THIS BACK ROUND THATS GREY AND IT HAS YELLOW WRITING ON IT ?

  4. #64
    Senior Member pikaluva13 will become famous soon enough pikaluva13's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Lansing, MI
    Posts
    6,206
    What does the yellow writing say?

    Sorry, forgot THE CAPS LOCK PORTION.

  5. #65
    Junior Member Shadowhun7er is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Hi there! First i want to apologize if i post in the wrong thread, but i have a strange problem and i am seeking for a solution - maybe you can help me? So the thing is that i haven't played for a year or so, and recently i have decided to download QL again. I am running a windows 7 Ultimate 64 bits on an Acer Aspire 5738G with Intel Core2 Duo 2.2 GHZ, 4GB Ram and ATI Radeon 4500 series. I am using the latest Firefox version. The problem is that when the game loads it is running on very low Frame rate - i mean litterally like 1-2 frames per second which makes it impossible for me to play. Do you have any idea how to solve this issue - i remember playing on the same configuration without any problems before?
    Last edited by Shadowhun7er; 01-11-2013 at 03:39 PM.

  6. #66
    Senior Member Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kepler-22b
    Posts
    8,755
    @ Shadowhun7er that strongly indicates a driver issue, like QL isn't seeing your graphics card for some reason.

    Try updating your video card drivers, or reinstalling them.

  7. #67
    Junior Member Shadowhun7er is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Thanks a lot - that solved the problem

  8. #68
    *PaperCut
    Guest

    I can't play fullscreen

    Hi guys, I recently started playing quake live, but I have a problem:
    when I try to play in fullscreen the game crash and is written:

    ** GLW_CreateWindow: could not register window class
    Please report the the problem you encountered on the Quake Live forums.
    You must reload the web page to make this display go away.

    What is this? Why? First I could play fullscreen, but why now I can't?!
    Thanks for help.
    (Sorry for bad english, I'm italian).

  9. #69
    Junior Member Lilleskutt is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    8

    Exclamation ** GLW_CreateWindow:

    Cant join matches just geting this when im trying to get in on a server...
    Does somebody knows whats wrong?

    ** GLW_CreateWindow: could not register window class
    Please report the the problem you encountered on the Quake Live forums.
    You must reload the web page to make this display go away.

  10. #70
    Junior Member Hagrar is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    I was playing around happily when it just appeared for the next join. I read the thread, set resolution to 800x600, reinstalled vga driver and then...it still pops up. None of these advice solved my isse :-( Any idea?

Closed Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts