+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: GAME LOADING BUT NO VISUALS/VIDEO - HELP??!! 1st time user

  1. #1
    *mattiojohn
    Guest

    GAME LOADING BUT NO VISUALS/VIDEO - HELP??!! 1st time user

    Hi - just joined up, looks awesome - when joining a game I can hear sound but no video at al... frustrating as would gladly pay once I've given it a go but if it won't work first time then I'm a bit put off... any tips/advice?

    Cheers

    mattiojohn - mattiojohn@hotmail.co.uk

  2. #2
    Senior Member stownr will become famous soon enough stownr's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,530
    Post your pc's specs and what resolution are you trying to run at?

  3. #3
    Senior Member uaedude is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    213
    when the game loads without visuals click the left ALT button 3 times some nvidia cards have this bug.

  4. #4
    Junior Member lion is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    I'm also having this issue. Just started today, not even sure why. Running Firefox 17.0 under Linux. Intel Duo Core CPU, 4GB of RAM. NVIDIA GTX 260 GPU.

  5. #5
    Senior Member Lam has a spectacular aura about Lam has a spectacular aura about Lam has a spectacular aura about Lam's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3,763
    Quote Originally Posted by lion View Post
    Running Firefox 17.0 under Linux.
    Downgrade to Firefox 16, main thread: http://www.quakelive.com/forum/showt...t-play-anymore

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts