+ Reply to Thread
Page 13 of 15 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 LastLast
Results 121 to 130 of 141

Thread: Quake Live New Alt Browser (the Greasemonkey script)

  1. #121
    Member wn is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    55
    Quote Originally Posted by qop View Post
    some servers are marked red (afaik its the closest serverskill). is it possible to change the color to green or so?
    is it possible to make the game-type-icons smaller?

    plz noob explanation, tenx
    To just change the highlighted servers to green you'll need to edit the script, changing line 903 from:

    Code:
    "#ql_alt_browser thead th.headerSortUp, .bestpick, .filter_enabled { text-shadow: 1px 1px 5px #f00; filter: dropshadow(color=#f00, offx=1, offy=1); } \n" +
    to these two lines (replace #0f0 with your color):

    Code:
    "#ql_alt_browser thead th.headerSortUp, .filter_enabled { text-shadow: 1px 1px 5px #f00; filter: dropshadow(color=#f00, offx=1, offy=1); } \n" +
    ".bestpick { text-shadow: 1px 1px 5px #0f0; filter: dropshadow(color=#0f0, offx=1, offy=1); } \n" +

    The gametype icons can be resized by changing line 907 from:

    Code:
    ".agameicon { padding: 1px 0 } \n" +
    to

    Code:
    ".agameicon { padding: 1px 0; height: 20px; width: 20px; } \n" +
    I didn't test the game icon resizing, so that might not look good. Their original size is 28px by 28px.

  2. #122
    Member Radau is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Germany
    Posts
    35
    [...]

    ... 2 slow ;<

    so far,
    radau

  3. #123
    Senior Member ybl is on a distinguished road ybl's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,487
    thx wn, worx fine

  4. #124
    *duststorm
    Guest
    Is it possible to show FULL servers?

  5. #125
    Senior Member swampy will become famous soon enough swampy will become famous soon enough swampy's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    The Bar at Drunk Clan
    Posts
    2,527
    Quote Originally Posted by duststorm View Post
    Is it possible to show FULL servers?
    Not as far as I know.. but you can go to customize/ game state/ all populated .. for a better view of active servers..

    Edit.. There might be a way to do this in the "filters" ? Any ideas?
    Drunk Clan Motto--- "Have Fun, Everyone is Welcome"
    drunk clan

    Stay drunk, Play drunk and chill

  6. #126
    Senior Member ybl is on a distinguished road ybl's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,487
    would it be possilbe to add a game-mode checker, hide/show FFA, CA, CTF Insta...?

  7. #127
    Member Radau is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Germany
    Posts
    35
    Quote Originally Posted by qop View Post
    would it be possilbe to add a game-mode checker, hide/show FFA, CA, CTF Insta...?
    fast workaround: use the "include filters".

    so far,
    radau

  8. #128
    Senior Member ybl is on a distinguished road ybl's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,487
    Quote Originally Posted by Radau View Post
    fast workaround: use the "include filters".

    so far,
    radau
    lol, simple one thx

  9. #129
    Member Radau is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Germany
    Posts
    35
    Quote Originally Posted by qop View Post
    lol, simple one thx
    you´re welcome

  10. #130
    *Owensenice
    Guest
    i downloaded it, but when i go to Extensions in google chrome, i don't really understand it.. How do i open this New Alt Browser? Please answer cause i can't play Quake on this website.. Maybe this works. Answer.

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts