View Poll Results: Do we need QL-Defrag?

Voters
588. You may not vote on this poll
  • Yes, Wanna have this

    541 92.01%
  • No, dont need that

    27 4.59%
  • I dont care

    20 3.40%
+ Reply to Thread
Page 21 of 21 FirstFirst ... 11 19 20 21
Results 201 to 206 of 206

Thread: Defrag as QL - Mod

  1. #201
    *ZdrytchX
    Guest
    lol before I can start this, i.d. needs to fix the problem that QL keeps crashing, while q3:a has no problems :P
    So for now I'll stick with the original defrag mod.

  2. #202
    *7Sins
    Guest
    Quote Originally Posted by function9 View Post
    Is there, a demand I mean? .
    YES THERE IS, i just started quakelive and im completely new at quake in general (1,5 months).
    ive seen quake 3 defrag movies and im loving it.
    in cod4 im really in to movement and in css i did alot off surfing (not lame regular but skill-surf).
    so naturaly im really into movement.

    so i decided to buy quake 3 after i started QL, but as a newb and without any ppl i know playin it it is to difficult to get set up to actually play ( alot of errors general console stuff and all that kinda thing)
    so fml i can never defrag in my live.

    ACCEPT,

    If they would make it comeback in quakelive and i would be sooooooo happy

    The End.
    Last edited by Sasparillo; 08-27-2013 at 04:47 PM.

  3. #203
    Senior Member m3t3or is on a distinguished road m3t3or's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    254
    Quote Originally Posted by 7Sins View Post
    YES THERE IS, i just started quakelive and im completely new at quake in general (1,5 months).
    ive seen quake 3 defrag movies and im loving it.
    in cod4 im really in to movement and in css i did alot off surfing (not lame regular but skill-surf).
    so naturaly im really into movement.

    so i decided to buy quake 3 after i started QL, but as a newb and without any ppl i know playin it it is to difficult to get set up to actually play ( alot of errors general console stuff and all that kinda thing)
    so fml i can never defrag in my live.

    ACCEPT,

    If they would make it comeback in quakelive and i would be sooooooo happy

    The End.
    Did you take a try for the race-mod ? Ofc, it is not fully like derfag with its millions of maps, ... hover already can give you the same feeling!

  4. #204
    Junior Member Enochulator is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    23
    race was a pretty big disappointment compared to defrag.... having checkpoints you have to hit takes all of the creativity out of finding the fastest route to the end of the map.
    i guess it's a necessity, as the maps part of the standard rotation, but it still is really missing quite a bit of the spirit of defrag.

  5. #205
    Senior Member Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kepler-22b
    Posts
    8,897
    Some maps only have two checkpoints, beginning and end.

    I guess most if not all of them are ctf maps though.

  6. #206
    Junior Member vdo is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    7
    Do race have a top score command?

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts