+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Bought a pro account, still see ads and the "Go pro!" button showing the 2 plans

  1. #1
    Senior Member Trep is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    106

    Bought a pro account, still see ads and the "Go pro!" button showing the 2 plans

    Shouldn't going pro get me rid of these things?

  2. #2
    Member Lochdog is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    64
    You got scammed.pk3

  3. #3
    Senior Member Trep is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    106
    Can someone tell me if this is normal? Did my account somehow get bugged? I can join premium servers just fine and I have the "start game" button available, so I know the pro account got activated.

  4. #4
    Member eyedeea is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    74
    Think on the bright side. At least you were able to make your payment.

  5. #5
    Member FiletOFish is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    53
    I don't know, but I had assumed the only ad to go away with a paid account would be the ~20 second ad right after you click a "play" button.

    The ad currently is for "New Vegas", it's really annoying, I'm thinking it's probably worth 24 bucks a year to make it go away. Takes long enough to get to the game play without that crap slowing things WAY down.

  6. #6
    Senior Member Trep is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    106
    Ok guys I still see the ad on the top of the quake server browser page and the one on the right side (google ads I think). Can someone else with a pro account tell me if these things should be displayed or not?

  7. #7
    Senior Member Cat has a spectacular aura about Cat has a spectacular aura about Cat's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    1,955
    Quote Originally Posted by Trep View Post
    Ok guys I still see the ad on the top of the quake server browser page and the one on the right side (google ads I think). Can someone else with a pro account tell me if these things should be displayed or not?
    Just get adblock plus like all the rest of us.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts