+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: New UI freezes firefox intermittenly

  1. #1
    Junior Member Mirai is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    14

    New UI freezes firefox intermittenly

    The new UI causes firefox to lag and freeze for about 6 seconds on my machine. This did not happen with the old UI, and seems to be related to the loading bar at the top of the screen. Whenever the loading bar animates, firefox freezes up.

    If I try to close firefox, windows says it is not responding. Does not happen in-game, and doesn't seem to affect anything else. Still, incredibly annoying.

  2. #2
    Senior Member peeks is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    the moon
    Posts
    130
    Same problem on my computer.

  3. #3
    Junior Member a0x is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    +1

    Uninstalled and reinstalled the plugin numerous times.

  4. #4
    Senior Member Vaxwarp is on a distinguished road Vaxwarp's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    191
    i was having similar behavior earlier today, but don't recall having it last night right after the update

    firefox was also throwing me this:


    http://i.imgur.com/QMN8U.jpg

    never seen it do this before.
    I have noscript installed, but QL is whitelisted, and I double checked all scripts are allowed for QL

    add: it doesn't affect ability to join and play, but makes navigation on the site difficult to say the least
    Last edited by Vaxwarp; 08-07-2010 at 10:04 PM.

  5. #5
    Senior Member keefy is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    383
    I get this also, it uses lots of CPU even browsing the forums now it can spike upto 50%. it is definantly releated to the "loading" bar as noted in ealier post.

    3.6.8 Win 7 ultimate 64 bit.
    Last edited by keefy; 08-07-2010 at 10:43 PM.

  6. #6
    Senior Member peeks is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    the moon
    Posts
    130
    bump

    It freezes everytime the match listings refresh, which makes browsing for a match almost unbearable.

  7. #7
    Senior Member Vaxwarp is on a distinguished road Vaxwarp's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    191
    Quote Originally Posted by devblog
    Fixed a problem where certain browsers would complain about "Scripts running too slow" when browsing QUAKE LIVE. This was in large part due to the quantity of game servers that were being displayed to the client in the Match Browser, so we've reduced the maximum number of matches that can be visible at a time in the Match Browser to 50.
    Yay

    this fix is greatly appreciated...TY

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts