+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

Thread: Firefox stops responding after I exit a game

  1. #1
    Banned QuakErDooM is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    338

    List of bugs I found

    This has happened ever since the update, can't be my PC.
    Last edited by QuakErDooM; 08-06-2010 at 09:55 PM.

  2. #2
    Senior Member vanBasten is on a distinguished road vanBasten's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    CHINCHA ALTA - PERU.
    Posts
    418
    #1 in the #1 post.

  3. #3
    Banned QuakErDooM is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    338

    Map won't load

    Another bug. When I start a practice match and after the advertisements the level doesn't load and goes back to the menu.

  4. #4
    Banned QuakErDooM is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    338

    Unpure Client/Invalid PK3


  5. #5
    Banned QuakErDooM is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    338

    Skill too low

    Remember when it use to say your skill was too high to join this server? Well now it's a different story... http://a.imageshack.us/img843/418/skilltoolow.png
    I can't play with my friends now because it says my skill is too low when I see the game details. This is absolute bull****.
    Last edited by QuakErDooM; 08-06-2010 at 10:21 PM.

  6. #6
    Senior Member ljgda is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Australia
    Posts
    177
    sometimes happens to me. but also you can't join games because your skill is too high.

  7. #7
    Banned QuakErDooM is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    338
    Quote Originally Posted by ljgda View Post
    sometimes happens to me. but also you can't join games because your skill is too high.
    Sometimes? This is happening to me in about every server!

  8. #8
    Junior Member shadow80k is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by QuakErDooM View Post
    And another one...
    I removed all old maps, and left only new ones in my quakelive folder, all is good since then.

  9. #9
    Banned QuakErDooM is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    338
    This skill matching thing is way worse than the other one...

    http://a.imageshack.us/img295/5831/s...systemfrie.png

    And what's with the friend icons?

  10. #10
    Banned QuakErDooM is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    338
    ****ing pay attention to this thread you ****ing admins! You've ruined the game enough already!

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts