+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: some bug-_-

  1. #1
    Junior Member IcedCooly is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    3

    some bug-_-

    Hi, since new ql update i got this when i connect to server-
    http://i.imgur.com/ZwB5D4i.png

    What to do pls?

  2. #2
    Junior Member IcedCooly is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    3
    It also drops my fps so its kinda pain in the ass.. thnx for help

  3. #3
    Junior Member sp1etz is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    14
    common bug. just wait for fix

  4. #4
    Senior Member stownr will become famous soon enough stownr's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,568
    This isn't a common bug. This is caused one of by 2 things. You have downloaded some pk3 file not made by id (like a custom map) or you have a corrupted pk3 file. Generally the fix is to delete any custom maps you may have downloaded first. If that doesn't apply to you then delete the id software folder and re download the game.
    *don't forget to make a backup of any config files you may have made.

  5. #5
    Senior Member mmaluco is on a distinguished road mmaluco's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Germany
    Posts
    102
    http://i.imgur.com/g5WKkGQ.jpg

    I have the same bug.
    I downloaded recently some defrag pk3s.

    /removed all recently created custom maps and bug is gone, toggling r_fastsky works fine.
    Last edited by mmaluco; 08-14-2014 at 10:38 AM.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts