+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: Change Country ?

  1. #1
    *replik4nt
    Guest

    Change Country ?

    Is the option for changing country removed?

    Cuz I can't firgure out how to do it.


    I might be stuck in the Vatican City indefinitely.

    Hail the Pope !

    :-o

  2. #2
    Senior Member Yakumo has a spectacular aura about Yakumo has a spectacular aura about Yakumo's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    UK
    Posts
    3,234
    It does seem to have vanished, I have some friends with this problem too, I hope it will return, or set people by geoip.

  3. #3
    Administrator Ordus is on a distinguished road Ordus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    182
    That option was removed. It should be set by player location as Yakumo suggested, however this is currently not working correctly. Once that issue has been resolved the flag should automatically update to the country you play from.

  4. #4
    Junior Member DoReMi is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    GeoIP? Why would I want to show all the world where I'm from? Don't we have a right to privacy?

  5. #5
    Senior Member quakestreme is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,610
    Changing country to improve your Quake ping-times.... only for the truly hardcore.

  6. #6
    Senior Member Lorfa has a spectacular aura about Lorfa has a spectacular aura about Lorfa has a spectacular aura about Lorfa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kepler-22b
    Posts
    7,887
    Quote Originally Posted by DoReMi View Post
    GeoIP? Why would I want to show all the world where I'm from? Don't we have a right to privacy?
    I feel exactly the same way.

    I also like to be able to personalize my profile, and this will be one less way that I can do that.

    Very irritating.

  7. #7
    Senior Member Anhedonic is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Aug 2010
    Posts
    1,385
    F2, hopefully there will be a way around this.
    <Anhedonic> DOGS HAVE LEGS
    * Anhedonic has quit IRC (Signed off)

    * SyncError sets mode: +m #quakelive

    <SyncError> Everyone please note...
    <SyncError> Dogs have legs.
    <SyncError> Okay carry on.
    * SyncError sets mode: -m #quakelive

  8. #8
    Administrator Ordus is on a distinguished road Ordus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    182
    That sounds like you may want to make a thread about this in the suggestion forum then.

  9. #9
    Senior Member Anhedonic is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Aug 2010
    Posts
    1,385
    http://www.quakelive.com/forum/showt...1635#post31635

    Shamelessly promoting my own thread.
    <Anhedonic> DOGS HAVE LEGS
    * Anhedonic has quit IRC (Signed off)

    * SyncError sets mode: +m #quakelive

    <SyncError> Everyone please note...
    <SyncError> Dogs have legs.
    <SyncError> Okay carry on.
    * SyncError sets mode: -m #quakelive

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts