+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: No Sound At All

  1. #1
    *A1pha
    Guest

    No Sound At All

    Installed on my windows 7 machine using the Firefox browser, and I have zero sound. Everything else seems to be running fine.

    In the console I found

    ----- Sound Info -----
    sound system is muted
    1 stereo
    32768 samples

    My game volume is set at default, I've never played quakelive on this machine/account before, and I have no idea what/if there is a console command that will unmute the sound for me. Youtube sounds fine just one tab over, but I can't hear a thing in quakelive.

    I have tried:

    s_initsound in console; mine is set to 1

    s_volume in console; mine is set to .63

    Yelling at my monitor

    Apologizing to my monitor

    Crying

    Masturbating

    Nothing seems to work. Please help!

  2. #2
    Senior Member Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kepler-22b
    Posts
    8,788
    What sound card do you have?

    One thing you might try is using a different browser, say chrome. That shouldn't be necessary though.

    Apparently IE has a setting that can disable sound detection in QL, so it would stand to reason that Firefox would to. Are you running anything special in Firefox?

  3. #3
    Junior Member Jzpr is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    5
    Anyone have a solution to this? I have the same problem and not even reinstalling browser (with all settings and reg entries deleted) could fix this issue...

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts