+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14

Thread: Mouse sensitivity problem

  1. #11
    Junior Member Glowacz is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Win7 , Chrome

  2. #12
    Senior Member Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kepler-22b
    Posts
    8,387
    Are your config files (repconfig.cfg qzconfig.cfg autoexec.cfg) set to read-only by chance?

  3. #13
    Member OverHyped is on a distinguished road OverHyped's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    34
    Same thing with me. None of my .cfg files are read only. I haven't touched my config in ages but I needed to adjust my sensitivity because I just bought a g100s (coming from a IE 3.0). Just like Glowacz describes, the sensitivity resets itself within seconds of when I change it. Writing onto my config does not help, it always resets itself. I haven't changed/touched my browser or OS.

  4. #14
    Junior Member Glowacz is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Lorfa View Post
    Are your config files (repconfig.cfg qzconfig.cfg autoexec.cfg) set to read-only by chance?
    My autoexec.cfg (actually the whole folder) was set to read only... thanks so much for help, everything works perfect now

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts