+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Heavy texture problem

  1. #1
    Junior Member TIN0 is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    3

    Heavy texture problem

    The pictures speak for themselves...

    http://img401.imageshack.us/img401/2894/shot0000nvl.jpg

    http://img15.imageshack.us/img15/2281/shot0001zx.jpg


    I re-installed the plugin several times. I tested on Mozilla and Chrome, not working....

  2. #2

  3. #3
    Junior Member TIN0 is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    3
    I'll beings more explicit. My game worked correctly there in a few months (apart from a few glitches unimportant), but there is worse. An update of the drivers did not change anything.

    I can not even a party without my game crashes right after the display of sponsors. (I have the QuakeLive logo, forcing me to leave the page.).

    And the only time I got played, it was in the training section (from whence come the screens).

  4. #4
    Senior Member pikaluva13 will become famous soon enough pikaluva13's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Lansing, MI
    Posts
    6,206
    Quote Originally Posted by TIN0 View Post
    I can not even a party without my game crashes right after the display of sponsors. (I have the QuakeLive logo, forcing me to leave the page.).
    I'm assuming you're attempting to start a practice game for the other maps as well. You need the file for the map that you're trying to connect to and to get them you'll need to download them manually.

    http://cdn.quakelive.com/assets/2011...3/aerowalk.pk3
    Just change "aerowalk" in the link to whichever map it is that you're wanting to play. Additionally, if you download all of the maps and paks, your texture issue should be fixed on the practice maps as well.

    You can see a list of (at least) the majority of the maps/paks here.

  5. #5
    Junior Member TIN0 is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    3
    Ok! Now i can play! But i have this textures bugs :

    http://img213.imageshack.us/img213/8181/shot0002ho.jpg


    http://img687.imageshack.us/img687/3220/shot0003uu.jpg


    How to resolve it?

  6. #6
    Senior Member pikaluva13 will become famous soon enough pikaluva13's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Lansing, MI
    Posts
    6,206
    Quote Originally Posted by TIN0 View Post
    Ok! Now i can play! But i have this textures bugs :

    http://img213.imageshack.us/img213/8181/shot0002ho.jpg


    http://img687.imageshack.us/img687/3220/shot0003uu.jpg


    How to resolve it?
    You're probably missing other textures from other maps. I don't know specifically which ones though.

  7. #7
    Senior Member Lam has a spectacular aura about Lam has a spectacular aura about Lam has a spectacular aura about Lam's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3,761
    Looks to me like you've messed with r_lightmap and probably the OBB cvars.

    If you don't know what I mean, just use the "Reset Settings Defaults" button in the Game Settings menu (on the website) and reload the page. Fastest way :)

  8. #8
    Senior Member Adderall will become famous soon enough Adderall's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    floori.d.a
    Posts
    3,400
    if your using a laptop/desktop purchased in a store you need to be using the gpu drivers from them
    http://rog.asus.com/forum/member.php?38883-sectionate

    Amd 8350 - 4816.08 MHz on air
    Crosshair V
    Asus GTX660 DirectCU

    Quote Originally Posted by Undertaker12 View Post
    Thank you. You're video is ok... you need a better cfg than that, and you should try using electronic songs like my movie.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts