+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Parse Error (glitch with forum not working)!!!

  1. #1
    *Spartan_117
    Guest

    Angry Parse Error (glitch with forum not working)!!!

    So, the problem is that my account was deleted, so i can"t connect to the forum with MY previously saved account because it was deleted. Please help me!!!!

  2. #2
    Senior Member pikaluva13 will become famous soon enough pikaluva13's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Lansing, MI
    Posts
    6,206
    So...connect with an account that's not deleted...?
    I'm not seeing a problem here. The account isn't there, so why would you be able to log in with it?

  3. #3
    *Spartan_117
    Guest
    XD you are kidding me? It is why I have this account, i asked my brother to create one and to give me the id to try the glitch... The parse error is still here and the support screen don't work (the captcha don't appears, adblock is off

    Thx for answering so fast
    Last edited by Spartan_117; 04-02-2013 at 03:04 PM.

  4. #4
    Senior Member pikaluva13 will become famous soon enough pikaluva13's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Lansing, MI
    Posts
    6,206
    Quote Originally Posted by Spartan_117 View Post
    XD you are kidding me? It is why I have this account, i asked my brother to create one and to give me the id to try the glitch... The parse error is still here and the support screen don't work (the captcha don't appears, adblock is off

    Thx for answering so fast
    The captcha never appears for people. I think this is because they don't want people to 'spam' them without making an account, but I'm not entirely sure. It's better to just email them directly at support@quakelive.com, although I don't know what they can help with.

    What specifically is the error you're getting?

  5. #5
    *Spartan_117
    Guest
    Ok i have the Parse Error : http://imageshack.us/f/203/quakelivebug.png/ (picture from another thread on the forum, this is where i have seen the "glitch" where you log out of the forum and go back to QL)

    I will send a message to the support, thanks for the tip.
    Last edited by Spartan_117; 04-02-2013 at 03:25 PM.

  6. #6
    Senior Member pikaluva13 will become famous soon enough pikaluva13's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Lansing, MI
    Posts
    6,206
    You might be able to log in by deleting you browser cookies and cache and then trying it.

  7. #7
    *Spartan_117
    Guest
    I have already done this :,(

    I'm writing my message to the support right now.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts