+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14

Thread: Mouse problem

  1. #11
    *Tuxedo030
    Guest
    I switched out the mouse and the problem stopped. I'll play like this for a while and see if it happens with the new mouse. If not, I guess it was just the mouse. Sorry to waste your time.

  2. #12
    Senior Member Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kepler-22b
    Posts
    8,891
    Quote Originally Posted by Tuxedo030 View Post
    I switched out the mouse and the problem stopped. I'll play like this for a while and see if it happens with the new mouse. If not, I guess it was just the mouse. Sorry to waste your time.
    It's not a waste of time.

    Other people might have the same problem that you have. By bringing it up and providing info on how you solved it others can be helped as well.

  3. #13
    Senior Member YourDead is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    142
    I have a similar problem with my G400 Logitech mouse.
    I've determined that its a lose cord to plug issue.
    If I jerk on it hard, this occurs.

    When your playing and the mouse freezes or sticks, pick it up and see if the sensor light is still lite.

    Now I just need to figure out if I should get another G400 or something else instead?

    Any suggestions?

  4. #14

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts