+ Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 31 to 40 of 40

Thread: What resolution do you prefer?

  1. #31
    Senior Member infntnub is on a distinguished road infntnub's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Pennsylvania, USA
    Posts
    634
    800 x 600 (with fov 90)

    For the record I don't believe resolution X is better than resolution Y; you'll find good players at all sorts of game resolutions.

    Like many things in a FPS, a lot comes down to personal preference.
    Quake 3 1.16n Noghost iFreezetag

    -UE- .o2o. -g0d- n[2]p foq -end- *pWp* oBs H$ iD aM q3p {DR} *MS* uTk dT |c*|

    Great Memories That Will Last A Lifetime :~)

    http://www.instalounge.co.nr/

  2. #32
    Junior Member Sjredder is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3
    320x240 here

  3. #33
    Senior Member Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kepler-22b
    Posts
    8,851
    Quote Originally Posted by Sjredder View Post
    320x240 here
    If that's true can we get a screenshot? :-)

  4. #34
    Senior Member lowlife1 is on a distinguished road lowlife1's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    SF bay area
    Posts
    425
    800x600 85hz 17 inch crt 130 fov.Its all about what works for you...

  5. #35
    *applev
    Guest
    Quote Originally Posted by Lorfa View Post
    If that's true can we get a screenshot? :-)
    You can have one from the time I played Warsow on my dinosaur PC: http://imgur.com/BO87anj It wasn't so bad.

  6. #36
    Senior Member Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kepler-22b
    Posts
    8,851
    That's Warsow though!

  7. #37
    Member federal is on a distinguished road federal's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England
    Posts
    45
    1680x1050 @ 120hz - native res, 120hz doesn't work (Viewsonic) at any other resolutions. I used to use 640 when I had a CRT, this certainly looks better. http://i.imgur.com/24l1gkj.jpg

  8. #38
    Senior Member insect is on a distinguished road insect's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    458
    Quote Originally Posted by Lorfa View Post
    If that's true can we get a screenshot? :-)
    I remember when all games were in 320x240 (or 320x200). 400x300 or 512x384 were already high. 640x480 was a dream resolution

    But it's still here in 2013. For example open qlrankstv - and select 240p. This will be even worse thanks to lossy, low bit rate compression.
    ...

  9. #39
    Senior Member Lolzy will become famous soon enough Lolzy's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Planet Quake
    Posts
    1,194
    1680x1050.

    After years of playing on CRTs in resolutions lower than PocketPCs screen's not to mention modern smartphones, I enjoy QL on a widescreen.
    Tried to play in 2048+ on 50" but dropped that in favor of good 23". That's enough to play QL with FOV 130.
    Q * ]Q[* Q]|[A * QL
    ...and still playing!
    JOIN THE DRUNK CLAN!
    Remember, if you happen to join our clan, you can be drunk during each and every match in QL and GET AWAY WITH IT.
    http://qldrunkclan.proboards.com/

    lets C H I L L !
    Visit and ask Doc for your medication.
    http://qlchill.proboards.com/
    Quote Originally Posted by megaman3 View Post
    In ql the other weapons started to shine.
    Quote Originally Posted by HabeebDaPro View Post
    anywas hope rocket lawnchairs r neffed, becuz they mak me mad n get iolet so no noob can spam nd win like idot

  10. #40
    Senior Member Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kepler-22b
    Posts
    8,851
    Quote Originally Posted by insect View Post
    I remember when all games were in 320x240 (or 320x200). 400x300 or 512x384 were already high. 640x480 was a dream resolution
    So do I. vid_mode 3 :-P

    It's a trip running software quake 1 at 800x600 (just for fun) nowadays as before that would have brought the system to a crawl.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts