+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: instaGib

  1. #1
    Junior Member MegaDakrman is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    16

    instaGib

    Can I adjust to the practice mode Instagib?

  2. #2
    Senior Member pikaluva13 will become famous soon enough pikaluva13's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Lansing, MI
    Posts
    6,206
    When you get into a practice game, open the console and write "g_instagib 1"

  3. #3
    Junior Member MegaDakrman is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    16
    Thanks.
    And how do I get back to normal?

  4. #4
    Senior Member pikaluva13 will become famous soon enough pikaluva13's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Lansing, MI
    Posts
    6,206
    g_instagib 0 will set it back to normal. If it doesn't automatically reset the settings, you can enter "map_restart" and it should fix it.

  5. #5
    Junior Member MegaDakrman is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    16
    thanks once again!
    Another thing.
    the bots have no more action itself and not shoot and just follows me. what is it?

  6. #6
    Member FrEaKKiLLa is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    53
    You might need to pick bots that use the railgun such as Doom, or Xaero.

  7. #7
    Senior Member pikaluva13 will become famous soon enough pikaluva13's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Lansing, MI
    Posts
    6,206
    Quote Originally Posted by MegaDakrman View Post
    thanks once again!
    Another thing.
    the bots have no more action itself and not shoot and just follows me. what is it?
    Yeah, that might just be an issue with the bot coding with them not switching to other weapons than their preferred. As FrEaKKiLLa said, try using bots that prefer to use railgun.

  8. #8
    Junior Member MegaDakrman is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    16
    thanks. how do I get him in Instagib at RG. when I put it just gets in the machinegun?
    Last edited by MegaDakrman; 01-22-2013 at 01:18 PM.

  9. #9
    Senior Member pikaluva13 will become famous soon enough pikaluva13's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Lansing, MI
    Posts
    6,206
    Try starting over and entering the following (I'll post them as a list with an explanation for them and then them all together)

    kick all (To remove any bots currently in the match)
    g_startingweapons 65 (gauntlet and railgun only)
    g_instagib "1"
    addbot Xaero [1-5] b (Change the [1-5] portion to the skill level you want the bot to have -- 1 being the lowest and 5 being the highest. You can add this in several times to get more bots into the game)
    map_restart (To make the g_startingweapons work)

    kick all; g_startingweapons 65; g_instagib "1"; addbot Xaero 3 b
    Then, because the console doesn't allow an unlimited amount of characters at a time:
    map_restart

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts