+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Game doesn't start on Ubuntu 12.10 x64 with Nvidia Quadro FX 570M

  1. #1
    Junior Member CeLkA is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    19

    Game doesn't start on Ubuntu 12.10 x64 with Nvidia Quadro FX 570M

    Driver is:
    NVIDIA-Linux-x86_64-310.19

    glxgears is working on 60 fps:)(http://snag.gy/Uz1Pd.jpg)
    In Windows 8 Quake Live works well.
    In ubuntu 12,10 it isn't start.
    Image:http://snag.gy/xf80s.jpg
    Plugin is installed,no error is shown.

    Please fix it, tell me what log file should I see /send and I will do that.

  2. #2

  3. #3
    Junior Member CeLkA is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    19
    Hi
    thanks, installed Firefox 16, now its working but performance is very not ok,in Windows almost all map runs at 125fps, in linux only tried Hells Gate, i was alone on the map and it was only 25-30fps(maybe software rendering was that?).Thread should be closed, I will find or opena new thread with the performance problem.

  4. #4
    Senior Member FlashSoul will become famous soon enough FlashSoul will become famous soon enough FlashSoul's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3,223
    Software rendering should only give you 1-5 fps unless you've got some alien or future technology in your computer methinks. I don't know what could be causing this particular problem.

  5. #5
    Junior Member CeLkA is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by FlashSoul View Post
    Software rendering should only give you 1-5 fps unless you've got some alien or future technology in your computer methinks. I don't know what could be causing this particular problem.
    Ok,thanks, I have only a C2D T7250,not a monster

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts