+ Reply to Thread
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 40

Thread: Firefox 17 in Linux - Cannot play anymore!

  1. #11
    Senior Member MajkiFajki is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Poland
    Posts
    234
    Geez - still bugged? I would like to upgrade to FF17 :<

  2. #12
    Junior Member whitered is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2
    same here - game won't load at all, freezes showing ad

  3. #13
    Senior Member MajkiFajki is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Poland
    Posts
    234
    Maybe it's on FF's side? Anyone reported that to mozilla?

  4. #14
    Senior Member Adderall will become famous soon enough Adderall's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    floori.d.a
    Posts
    3,462
    mozilla updates the browser like everyday between nightly/beta. ff16 works ok just tried it, chrome always works better
    http://rog.asus.com/forum/member.php?38883-sectionate

    Amd 8350 - 4816.08 MHz on air
    Crosshair V
    Asus GTX660 DirectCU

    Quote Originally Posted by Undertaker12 View Post
    Thank you. You're video is ok... you need a better cfg than that, and you should try using electronic songs like my movie.

  5. #15
    Senior Member Lam has a spectacular aura about Lam has a spectacular aura about Lam has a spectacular aura about Lam's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3,768
    Quote Originally Posted by MajkiFajki View Post
    Maybe it's on FF's side? Anyone reported that to mozilla?
    https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=814200

    It was broken by a change in Firefox, that's without doubt.

    It remains to be confirmed however, whether it's simply a Firefox bug, or maybe they've consciously changed/removed some old API which QL still tries to use.

  6. #16
    Senior Member MajkiFajki is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Poland
    Posts
    234
    Very good work Lam!

  7. #17
    *Ernestas
    Guest
    Quote Originally Posted by Adderall View Post
    mozilla updates the browser like everyday between nightly/beta. ff16 works ok just tried it, chrome always works better
    How do you play QL on Chrome?

  8. #18
    Senior Member swampy has a spectacular aura about swampy has a spectacular aura about swampy's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    The Bar at Drunk Clan
    Posts
    2,840
    Try QLprism...

    http://www.qlprism.us/
    Drunk Clan Motto--- "Have Fun, Everyone is Welcome"
    drunk clan

    Stay drunk, Play drunk and chill

  9. #19
    Junior Member keghn is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    4
    Hello.
    Firefox 17 would not launch the game after the commercial.
    Firefox 16.0.2 worked only when I uninstalled 17.
    Down loaded 16.0.2.tar2 and extracted to home dir.
    When to ~/home/firefox with file manager and mouse clicked on
    Firefox then played QL.
    I am using Mint 14 mate. Which is like Ubuntu 12.10.

    Down loaded 16.0.2 from:

    https://ftp.mozilla.org/pub/mozilla....-x86_64/en-US/

  10. #20
    Junior Member kilagor is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Have you tried this: https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=445232#c3 workaround?

    It helped in my case :-)

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts