+ Reply to Thread
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 40

Thread: Firefox 17 in Linux - Cannot play anymore!

  1. #11
    Senior Member MajkiFajki is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Poland
    Posts
    205
    Geez - still bugged? I would like to upgrade to FF17 :<

  2. #12
    Junior Member whitered is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2
    same here - game won't load at all, freezes showing ad

  3. #13
    Senior Member MajkiFajki is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Poland
    Posts
    205
    Maybe it's on FF's side? Anyone reported that to mozilla?

  4. #14
    Senior Member Adderall will become famous soon enough Adderall's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    floori.d.a
    Posts
    3,434
    mozilla updates the browser like everyday between nightly/beta. ff16 works ok just tried it, chrome always works better
    http://rog.asus.com/forum/member.php?38883-sectionate

    Amd 8350 - 4816.08 MHz on air
    Crosshair V
    Asus GTX660 DirectCU

    Quote Originally Posted by Undertaker12 View Post
    Thank you. You're video is ok... you need a better cfg than that, and you should try using electronic songs like my movie.

  5. #15
    Senior Member Lam has a spectacular aura about Lam has a spectacular aura about Lam has a spectacular aura about Lam's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3,763
    Quote Originally Posted by MajkiFajki View Post
    Maybe it's on FF's side? Anyone reported that to mozilla?
    https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=814200

    It was broken by a change in Firefox, that's without doubt.

    It remains to be confirmed however, whether it's simply a Firefox bug, or maybe they've consciously changed/removed some old API which QL still tries to use.

  6. #16
    Senior Member MajkiFajki is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Poland
    Posts
    205
    Very good work Lam!

  7. #17
    *Ernestas
    Guest
    Quote Originally Posted by Adderall View Post
    mozilla updates the browser like everyday between nightly/beta. ff16 works ok just tried it, chrome always works better
    How do you play QL on Chrome?

  8. #18
    Senior Member swampy will become famous soon enough swampy will become famous soon enough swampy's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    The Bar at Drunk Clan
    Posts
    2,526
    Try QLprism...

    http://www.qlprism.us/
    Drunk Clan Motto--- "Have Fun, Everyone is Welcome"
    drunk clan

    Stay drunk, Play drunk and chill

  9. #19
    Junior Member keghn is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Hello.
    Firefox 17 would not launch the game after the commercial.
    Firefox 16.0.2 worked only when I uninstalled 17.
    Down loaded 16.0.2.tar2 and extracted to home dir.
    When to ~/home/firefox with file manager and mouse clicked on
    Firefox then played QL.
    I am using Mint 14 mate. Which is like Ubuntu 12.10.

    Down loaded 16.0.2 from:

    https://ftp.mozilla.org/pub/mozilla....-x86_64/en-US/

  10. #20
    Junior Member kilagor is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Have you tried this: https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=445232#c3 workaround?

    It helped in my case :-)

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts