+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Having to 'exec autoexec' after every death

  1. #1
    Junior Member WDE87 is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3

    Having to 'exec autoexec' after every death

    I have the binds/scripts/commands in 'autoexec.cfg' that are custom to me (i.e. rail script that doubles as zoom, lg sensitivity script, etc.). Again, not EVERY command necessary for QL in autoexec, just settings and scripts that I know I want. I also have a 'qzconfig.cfg' and 'repconfig.cfg' in my baseq3 folder.

    I have joined a match, typed 'exec autoexec' and everything seems to be working great.

    But when I die and another round is starting, I have lost what seems to be every script in 'autoexec.cfg'. I then retype 'exec autoexec' in console and everything is back to normal, until I die again. Any ideas why this is happening? Thanks in advance guys.

  2. #2
    Senior Member Adderall will become famous soon enough Adderall's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    floori.d.a
    Posts
    3,442
    you hve these on read only by any chance qzconfig.cfg/repconfig? thats odd that it resets after each death
    http://rog.asus.com/forum/member.php?38883-sectionate

    Amd 8350 - 4816.08 MHz on air
    Crosshair V
    Asus GTX660 DirectCU

    Quote Originally Posted by Undertaker12 View Post
    Thank you. You're video is ok... you need a better cfg than that, and you should try using electronic songs like my movie.

  3. #3
    Junior Member WDE87 is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3
    Nope none of the 3 are read-only. Here is my autoexec.cfg if it helps at all.


    bind downarrow "exec autoexec"

    com_allowconsole 1

    bind mouse2 "weapon 7;cg_drawcrosshair 2;cg_crosshairsize 24;vstr

    nextrail"
    seta fov2 "cg_zoomfov 50;set nextfov vstr fov1"
    seta fov1 "cg_zoomfov 120;set nextfov vstr fov2"
    seta nextrail "vstr rail1"
    seta rail2 "vstr fov2;vstr sens1; set nextrail vstr rail1"
    seta rail1 "vstr fov1;vstr sens2; set nextrail vstr rail2"
    seta sens2 "sensitivity 3.9;set nextsens vstr sens1"
    seta sens1 "sensitivity 3.9;set nextsens vstr sens2"


    set l_zm "+zoom;set activeAction vstr l_zm"
    vstr l_zm
    seta cg_zoomsensitivity "0"
    cg_truelightning "0.77"
    cg_lightningstyle "5
    cg_drawpregamemessages "0"
    cg_gunx "-10"
    cg_guny "2.5"
    cg_gunz "-8"
    cg_zoomfov "50"
    cg_fov "115"
    cg_drawgun "2"
    cg_chatbeep "0"
    cg_bob "0"
    cg_drawfps "1"
    model "xaero/bright"
    cg_forceenemymodel "keel/bright"
    r_picmip "7"
    r_dynamiclight "0"
    r_vertexlight "1"
    r_gamma "1.3"
    r_mapoverbrightbits "1"
    r_intensity "1.1"
    r_enablePostProcess "0"
    cg_shadows "0"
    cl_timenudge "0"
    name "^4WDE^787"

    bind c "weapon 9;sensitivity 5;cl_mouseaccel 0;cg_zoomfov

    120;cg_drawcrosshair 2;cg_crosshairsize 24;set nextrail vstr

    rail1"
    bind 2 "weapon 2;sensitivity 5;cg_drawcrosshair 2;cg_zoomfov

    120;cg_crosshairsize 24;set nextrail vstr rail1"
    bind r "weapon 3;sensitivity 5;cl_mouseaccel 0;cg_drawcrosshair

    2;cg_zoomfov 120;cg_crosshairsize 24;set nextrail vstr rail1"
    bind ' "weapon 4;sensitivity 5;cl_mouseaccel 0;cg_drawcrosshair

    2;cg_zoomfov 120;cg_crosshairsize 24;set nextrail vstr rail1"
    bind f "weapon 5;sensitivity 5;cl_mouseaccel 0;cg_drawcrosshair

    2;cg_zoomfov 120;cg_crosshairsize 24;set nextrail vstr rail1"
    bind e "weapon 6;sensitivity 3.5;cg_drawcrosshair

    2;cg_crosshairsize 24;cg_zoomfov 120;set nextrail vstr rail1"
    bind n "weapon 8;sensitivity 5;cg_drawcrosshair 2;cg_crosshairsize

    24;cg_zoomfov 120;set nextrail vstr rail1"

  4. #4
    Senior Member barbarossa is on a distinguished road barbarossa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    286
    try to reset all settings to default on the game settings page of the website, not ingame. then delete qzconfig.cfg/repconfig but keep your autoexec.cfg inplace.
    Start a game and autoexec should be executed automatically, btw. If this doesn't work, there is some thing wrong, indeed.
    drunk member of drunk clan obviously drunk, lacking any accuracy

  5. #5
    Junior Member WDE87 is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3
    This is weird but I'm pretty sure I fixed it.

    I had to add 'seta cg_zoomoutondeath 0' to my autoexec.cfg.

    I guess it has to do with my rail/zoom script. Thanks for the tips though guys.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts