+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Zombies with Rails in InstaInfected

  1. #1
    Senior Member RockvilleRideOn is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Bethesda, MD
    Posts
    416

    Zombies with Rails in InstaInfected

    While setting up the infected server gametype with Instagib... The zombies have railguns and gaunts (they should only have gaunts) and there is no way to change this...

    Please fix

    - Rocky
    Last edited by RockvilleRideOn; 11-19-2012 at 10:59 AM.

  2. #2
    Senior Member RockvilleRideOn is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Bethesda, MD
    Posts
    416
    What's the status on this, in addition, please add the capability to select which weapons mastermind has, and for the zombies too...
    Last edited by RockvilleRideOn; 11-19-2012 at 11:03 AM.

  3. #3
    Senior Member MexicanPadre is on a distinguished road
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Brooklyn
    Posts
    242
    Yeah this should be fixed, there is no reason for the zombies to have guns.

  4. #4
    Senior Member RockvilleRideOn is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Bethesda, MD
    Posts
    416
    lawl... Maybe we could choose the zombies' starting weapons...??

  5. #5
    Senior Member MexicanPadre is on a distinguished road
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Brooklyn
    Posts
    242
    i mean, if you're gonna put it as an option, it might as well WORK.

  6. #6
    Senior Member CoolMike is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    New Hampshire, USA
    Posts
    347
    The current work-around to this problem is to edit the rail gun damage so that it automatically kills the zombies with one hit. Kry posted a good SAM config here: http://www.quakelive.com/forum/showt...-Presets/page7

    Good luck.

  7. #7
    Senior Member MexicanPadre is on a distinguished road
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Brooklyn
    Posts
    242
    What about Mastermind? He isn't going to die in one hit; Damage can't go that high.

  8. #8
    Senior Member RockvilleRideOn is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Bethesda, MD
    Posts
    416
    CoolMike been there done that... Besides, he spawns with plasma
    Last edited by RockvilleRideOn; 11-28-2012 at 03:31 PM.

  9. #9
    Senior Member pikaluva13 will become famous soon enough pikaluva13's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Lansing, MI
    Posts
    6,206
    Just remove railgun from it overall.
    Weapons > Starting Weapons > (Remove Railgun)

    If you also "Disable Spawning" and "Disable Ammo Spawning" it should fix your issue. (Unless I'm not understanding what you want)

  10. #10
    Producer SyncError will become famous soon enough SyncError will become famous soon enough SyncError's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,610
    Following our next code release (which has already passed QA for the upcoming update), we'll look into the issue.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts