+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Chat doesn't work all the time!!!

  1. #1
    *wain_
    Guest

    Chat doesn't work all the time!!!

    I hit bind for chat in game once I type my message and hit enter it does not send the message it takes 4 to 6 times before it actually sends the message to the server. Very annoying when trying to talk to someone in game or in spec mode during match. Don't have this problem with my team or say_all binds!

  2. #2
    Senior Member Adderall will become famous soon enough Adderall's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    floori.d.a
    Posts
    3,456
    Same Issue
    http://rog.asus.com/forum/member.php?38883-sectionate

    Amd 8350 - 4816.08 MHz on air
    Crosshair V
    Asus GTX660 DirectCU

    Quote Originally Posted by Undertaker12 View Post
    Thank you. You're video is ok... you need a better cfg than that, and you should try using electronic songs like my movie.

  3. #3
    *VooDoo1
    Guest
    Same problem, and i have problems with say_team binds too like quad soon etc.. and have to press like 5 times, hope there is a fix for this, really gets on my nervs

  4. #4
    Junior Member ScanX is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1
    Same problem here

  5. #5
    Senior Member Adderall will become famous soon enough Adderall's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    floori.d.a
    Posts
    3,456
    Still same problem
    http://rog.asus.com/forum/member.php?38883-sectionate

    Amd 8350 - 4816.08 MHz on air
    Crosshair V
    Asus GTX660 DirectCU

    Quote Originally Posted by Undertaker12 View Post
    Thank you. You're video is ok... you need a better cfg than that, and you should try using electronic songs like my movie.

  6. #6
    *Zhiradu
    Guest
    Bumping, I have the same problem. Do any of you use that command to turn on/off all chat? Not saying that its off when you send the message, just wondering if that could be causing the problem. I have everybody chat on and still cant send.

  7. #7
    Senior Member Adderall will become famous soon enough Adderall's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    floori.d.a
    Posts
    3,456
    Still having same issue
    http://rog.asus.com/forum/member.php?38883-sectionate

    Amd 8350 - 4816.08 MHz on air
    Crosshair V
    Asus GTX660 DirectCU

    Quote Originally Posted by Undertaker12 View Post
    Thank you. You're video is ok... you need a better cfg than that, and you should try using electronic songs like my movie.

  8. #8
    Senior Member pikaluva13 will become famous soon enough pikaluva13's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Lansing, MI
    Posts
    6,206
    Also, if I have my +acc on my screen and I try to talk, sometimes it doesn't go...actually...it usually fails to work

  9. #9
    *Zhiradu
    Guest

  10. #10
    Senior Member Yakumo has a spectacular aura about Yakumo has a spectacular aura about Yakumo's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    UK
    Posts
    4,495
    This has been reported many times.

    I believe it is mostly due to binds still being active when in messagemode typing chat, so anything you have bound is being parsed causing the actual chat to be flood protected out.

    It's also quite likely the reason my client only ever seems to crash when i'm chatting.

    bind e "+button3;say hi" and then try chatting, any time you try type 'e' you'll say hi too :/

    Hopefully they will just cause binds to be disabled when messagemode( /2/3/4/5) are triggered soon.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts