View Poll Results: Do you like WolfcamQL?

Voters
732. You may not vote on this poll
  • I Like WolfcamQL

    680 92.90%
  • I Dislike WolfcamQL

    52 7.10%
+ Reply to Thread
Page 79 of 160 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 89 129 ... LastLast
Results 781 to 790 of 1594

Thread: WolfcamQL :D

  1. #781
    *Defuseee
    Guest
    Quote Originally Posted by Defuseee View Post
    How I can fix WolfCam's crashing? I mean, when I open the WC, it starts for a second and closing. Never happened with XP, but now on 7 it always crashing. Help me
    Anyone?!

  2. #782
    Senior Member Salamatiqus is on a distinguished road Salamatiqus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Astana, Kazakhstan
    Posts
    1,538
    Сколько у тебя com_hunkmegs? ты и на нашем-то форуме мало информации давал
    bind END "quit'

  3. #783
    Senior Member Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kepler-22b
    Posts
    8,530
    Quote Originally Posted by Salamatiqus View Post
    Сколько у тебя com_hunkmegs? ты и на нашем-то форуме мало информации давал
    неплатеж - без проблем

  4. #784
    Senior Member voda is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    170
    Quote Originally Posted by joz View Post
    You can hold down fire to shoot the railgun, and it will shoot as fast as possible. No bot needed.
    LG acc per kill would be tricky. How do you know when you start killing someone, and when you stop? You could move on to another person, or not get any kill, and the game wont know. What might be possible is average acc for the last X shots, I would say around 100 for LG.
    Also, you should know that the developer of wolfcam probably doesnt read this thread. See the esreality post linked in the OP if you want to contact him for suggestions.
    ive put this question to high skill intagib players .. "people at the top". they just dont hold it down lol
    Sorry for the bad english but guess what im not english !!!

  5. #785
    Junior Member P0PS is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    28
    Comon... how to fix toxicity in wolfcamQL... that driver file did nothing.

    How about this ? :
    http://imageshack.us/photo/my-images...823010717.jpg/

    http://imageshack.us/photo/my-images...823010606.jpg/

    First screen is from ctf game (ca same), and 2nd from normal. No rings in 1st screen with same settings. WolfcamQL has some config to ctf/ca or why it would be like this ?

  6. #786
    Senior Member pikaluva13 will become famous soon enough pikaluva13's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Lansing, MI
    Posts
    6,206
    Quote Originally Posted by P0PS View Post
    Comon... how to fix toxicity in wolfcamQL... that driver file did nothing.

    How about this ? :
    http://imageshack.us/photo/my-images...823010717.jpg/

    http://imageshack.us/photo/my-images...823010606.jpg/

    First screen is from ctf game (ca same), and 2nd from normal. No rings in 1st screen with same settings. WolfcamQL has some config to ctf/ca or why it would be like this ?
    I'm not 100% sure, but it might be the fact that you're not even on a CTF map.

  7. #787
    Junior Member P0PS is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    28
    No i got it on demos from ctf too. If it was about the map i wouldnt mind.
    Basically in ctf/ca railgun has no rings ;/

  8. #788
    Senior Member o0MrCheesy0o is on a distinguished road o0MrCheesy0o's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Australia
    Posts
    204
    Can anyone help me? :3
    I start wolfcam, but I just get a black screen. What do, QL forum?

  9. #789
    *Undertaker12
    Guest
    Same, I got problems when I start wolfcam, so much different stuff happens, like, when I start a demo, it auto closes, if I try a different copy I get some error that says I have to many ''verts'' and also, sometimes if I use a different copy I get some ''Unsupported Marker Type'' error. Idk if the reason is that im using windows XP 64 bit SP 2 but... I've tried everything and it just won't work, can someone help me out here?

  10. #790
    Member Drixy is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    33
    Is player trails supported in the recent update of wolfcam
    Here's an example




    Or is there alternate compatibility
    I've seen this
    And didn't believe if it was true or not, just wanted the real insight on this to see if it's possible and how i could do it

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts