View Poll Results: Do you like WolfcamQL?

Voters
743. You may not vote on this poll
  • I Like WolfcamQL

    691 93.00%
  • I Dislike WolfcamQL

    52 7.00%
+ Reply to Thread
Page 146 of 161 FirstFirst ... 46 96 136 144 145 146 147 148 156 ... LastLast
Results 1,451 to 1,460 of 1605

Thread: WolfcamQL :D

  1. #1451
    Senior Member HUK is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    138
    How to smooth the camera in pov (1st person)?

  2. #1452
    Senior Member EARTH_QUAKE is on a distinguished road EARTH_QUAKE's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    UK
    Posts
    159
    Quote Originally Posted by HUK View Post
    How to smooth the camera in pov (1st person)?
    By definition a POV (point of view) will not involve any cameras, it will just be through the demo taker's 'eyes'. What do you mean?

  3. #1453
    Senior Member Adderall will become famous soon enough Adderall's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    floori.d.a
    Posts
    3,456
    capture/render at high fps - sony/adobe plugins - how you render file(s) . the point im trying to make is tons of different things can lead to a smooth vid
    http://rog.asus.com/forum/member.php?38883-sectionate

    Amd 8350 - 4816.08 MHz on air
    Crosshair V
    Asus GTX660 DirectCU

    Quote Originally Posted by Undertaker12 View Post
    Thank you. You're video is ok... you need a better cfg than that, and you should try using electronic songs like my movie.

  4. #1454
    Senior Member HUK is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    138
    Quote Originally Posted by Adderall View Post
    capture/render at high fps - sony/adobe plugins - how you render file(s) . the point im trying to make is tons of different things can lead to a smooth vid
    Maybe, but I searched and did not find a smooth plug-in for Vegas or ae. If there is a plug-in, then I do not know the name of this plugin.

  5. #1455
    Senior Member HUK is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    138
    I say about smooth or synchronouse or vsync movements for 1st face view

  6. #1456
    Junior Member ba1k6u93 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    22
    How to replace it?

    http://www.tinypic.pl/nyttbvy99j4o

    I seriously did everything from tutorial put on wolfcam site, location, filetype and size are good.

  7. #1457
    Senior Member EARTH_QUAKE is on a distinguished road EARTH_QUAKE's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    UK
    Posts
    159
    You did it wrong You tried with pk3 files? Are you using wolfwhisperer? That is the easiest. This is how I have done it.

    You need to make some folders:

    Code:
    wolfcam-ql/textures/ad_content/ad2x1.jpeg
    Naming must be exact.

    That easy. Otherwise you can rightclick your newly made "textures" folder, "add to archive", select .zip encoding and make it's name "z-texturesorsomething.pk3", then place in /baseq3. But this is more work.

    ad2x1.jpeg should be in the 2x1 width x height (duh), a couple Kb filesize should do it. Then there is ad1x1 and ad4x1 which are otherwise identical.

  8. #1458
    Junior Member ba1k6u93 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by EARTH_QUAKE View Post
    You need to make some folders:

    Code:
    wolfcam-ql/textures/ad_content/ad2x1.jpeg
    Naming must be exact.
    Wow you're right . I just put textures folder into wolfcam-ql and it works fine.
    Thanks a lot :>

    Regards

    P.S. I have also one question. How to make powerup and flag visible on HUD?
    Last edited by ba1k6u93; 07-20-2013 at 04:48 AM.

  9. #1459
    Senior Member EARTH_QUAKE is on a distinguished road EARTH_QUAKE's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    UK
    Posts
    159
    Quote Originally Posted by ba1k6u93 View Post
    Thanks a lot :>
    You're welcome

    Quote Originally Posted by ba1k6u93 View Post
    How to make powerup and flag visible on HUD?
    Try using the following app to make your HUD, I presume you know how to install HUDs into wolfcam? It's been a while since I did it last, think you just stick the files in "wolfcam-ql/ui" and use "seta cg_hudFiles ..." not sure about the file names, I'm sure you can work it out though.

    http://visualhud.pk69.com/

  10. #1460
    Junior Member ba1k6u93 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by EARTH_QUAKE View Post
    Try using the following app to make your HUD, I presume you know how to install HUDs into wolfcam? It's been a while since I did it last, think you just stick the files in "wolfcam-ql/ui" and use "seta cg_hudFiles ..." not sure about the file names, I'm sure you can work it out though.
    Wow thx a lot! I hope it can be enough that I put link to my movie here when its done but I know it can be too little.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts