View Poll Results: Do you like WolfcamQL?

Voters
745. You may not vote on this poll
  • I Like WolfcamQL

    693 93.02%
  • I Dislike WolfcamQL

    52 6.98%
+ Reply to Thread
Page 137 of 161 FirstFirst ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 ... LastLast
Results 1,361 to 1,370 of 1607

Thread: WolfcamQL :D

  1. #1361
    Junior Member ba1k6u93 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    22
    Your video is beautiful,
    Lol thank you bro ^^

    not many people know how to make a super-smooth videos, and I do not know how.
    Ye, I too . But I hope we will reach it together :>.
    Thanks for help!

    BTW I recorded in 125 fps

  2. #1362
    Junior Member raise is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    28
    Quote Originally Posted by ba1k6u93 View Post
    Lol thank you bro ^^



    Ye, I too . But I hope we will reach it together :>.
    Thanks for help!

    BTW I recorded in 125 fps
    It's your rendering settings as well as YouTube.

  3. #1363
    Junior Member G4rlock is on a distinguished road
    Join Date
    May 2012
    Posts
    13
    I've got a problem whilst using wolfcam. I open up the demo and watch it and everything's fine. I type /video or /video avi or even /video avi.now and every time I watch the produced avi video, it's choppy. The video and the audio is choppy and it cuts out before the end than WMP says there was a problem during playback. Any feedback/suggestions anybody? Thanks in advance!

    -EDIT-
    hmm different media players seem to have different results, maybe the uncompressed avi is just to big to handle for WMP, VLC media player performs allot better, still not ideal tho. Will see how it looks in video editing software...
    Last edited by G4rlock; 03-27-2013 at 01:09 PM.

  4. #1364
    Junior Member raise is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    28
    Quote Originally Posted by G4rlock View Post
    I've got a problem whilst using wolfcam. I open up the demo and watch it and everything's fine. I type /video or /video avi or even /video avi.now and every time I watch the produced avi video, it's choppy. The video and the audio is choppy and it cuts out before the end than WMP says there was a problem during playback. Any feedback/suggestions anybody? Thanks in advance!

    -EDIT-
    hmm different media players seem to have different results, maybe the uncompressed avi is just to big to handle for WMP, VLC media player performs allot better, still not ideal tho. Will see how it looks in video editing software...
    Video players don't like uncompressed video, and you should be recording each frame for maximum quality. It looks better visually and it comes out as a smoother product if you compile each frame afterwards in vdub.

  5. #1365
    Junior Member G4rlock is on a distinguished road
    Join Date
    May 2012
    Posts
    13
    Thank you, will try that!

  6. #1366
    Senior Member Adderall will become famous soon enough Adderall's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    floori.d.a
    Posts
    3,456
    media player classic has zero issues playing back your uncompressed avis' http://codecguide.com/index.html
    http://rog.asus.com/forum/member.php?38883-sectionate

    Amd 8350 - 4816.08 MHz on air
    Crosshair V
    Asus GTX660 DirectCU

    Quote Originally Posted by Undertaker12 View Post
    Thank you. You're video is ok... you need a better cfg than that, and you should try using electronic songs like my movie.

  7. #1367
    Junior Member qdbp is on a distinguished road qdbp's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    That Other Place
    Posts
    14
    heyo
    well i'v been searching my pc and everywhere else (except where it actually is :/ )
    trying to find a way to convert them .pk3 files to .zip so i can edit the weapon skins.

    had a batch file that did it but cant find it on the net or on my pc... theres a link somewhere, i saw... that doesnt work no more.
    any ideas? anyone?

    i know just renaming the pk3 to zip works with the Q3A files but not the QL ones? feels link im missing something, like, if it was a snake.. i;d be dead, type of thing.

    anways thanks, might have another question, but one thing at a time..

    /done

  8. #1368
    Senior Member pikaluva13 will become famous soon enough pikaluva13's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Lansing, MI
    Posts
    6,206
    Quote Originally Posted by qdbp View Post
    heyo
    well i'v been searching my pc and everywhere else (except where it actually is :/ )
    trying to find a way to convert them .pk3 files to .zip so i can edit the weapon skins.

    had a batch file that did it but cant find it on the net or on my pc... theres a link somewhere, i saw... that doesnt work no more.
    any ideas? anyone?

    i know just renaming the pk3 to zip works with the Q3A files but not the QL ones? feels link im missing something, like, if it was a snake.. i;d be dead, type of thing.

    anways thanks, might have another question, but one thing at a time..

    /done
    This thread should lead you in the right direction.

  9. #1369
    Junior Member qdbp is on a distinguished road qdbp's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    That Other Place
    Posts
    14
    ahh thats it. thanks man.
    now i can go to sleep /

  10. #1370
    Senior Member RockvilleRideOn is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Bethesda, MD
    Posts
    419
    Not sure if this has been already mentioned... But it keeps coming up with a Cg_parsescores_ctf error for domination and harvester.... This makes me sad...

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts