View Poll Results: Do you like WolfcamQL?

Voters
732. You may not vote on this poll
  • I Like WolfcamQL

    680 92.90%
  • I Dislike WolfcamQL

    52 7.10%
+ Reply to Thread
Page 132 of 160 FirstFirst ... 32 82 122 130 131 132 133 134 142 ... LastLast
Results 1,311 to 1,320 of 1594

Thread: WolfcamQL :D

  1. #1311
    Junior Member crm is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    18
    Thanks that command worked!
    crm

  2. #1312
    Junior Member ba1k6u93 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    22
    Hi

    I've got a trouble. When i open certain demo wolfcam shows:

    HUNK_ALLOCATETEMPMEMORY: FAILED ON 529180

    And when i open another one, after few minutes shows:

    HUNK_ALLOC FAILED ON 580320

    ...
    W T F?
    Could sb explain me what is this and how to solve it?

    Thx in advance,

    Regards

  3. #1313
    Senior Member EARTH_QUAKE is on a distinguished road EARTH_QUAKE's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    UK
    Posts
    159
    How much RAM does your computer have, and how close to it's max is it? try looking at the windows task manager and then clicking the performance tab: my guess is that when you run wolfcam your CPU usage is close to 100, should be around 20 ish, all I can suggest is only run wolfcam on it's own?

  4. #1314
    Junior Member ba1k6u93 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    22
    Hi

    I have 2 GB ram so idk
    Still the same problem, usage of my pc is about 50-60
    I tried to run only wolfcam but it doesnt work

    Thx
    Last edited by ba1k6u93; 02-22-2013 at 07:08 AM.

  5. #1315
    Junior Member raise is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    28
    Quote Originally Posted by ba1k6u93 View Post
    Hi

    I have 2 GB ram so idk
    Still the same problem, usage of my pc is about 50-60
    I tried to run only wolfcam but it doesnt work

    Thx
    You most likely wont be able to run wolfcam, reduce the com_hunkmegs in console and try reloading wolfcamql or alternatively try setting a different value in your .cfg found in %appdata%/wolfcamql/wolfcam-ql

    I think the problem here is your ram, as I do not believe you have enough ram for wolfcam to run properly and use all of its resources (even mine tends to lag when I use it with q3mme fx and I have 8gb ram)
    It sounds like you are trying this on a laptop imo.

    Also your video card may have a factor as well as your ram. It could hinder your performance and may not even be able to work.

    Also may I ask the reason you are using wolfcam, perhaps there is an alternative program for what you are trying to do.
    Also @Earth_Quake wolfcam does not normally use 20% usage that is based on your rig, mine runs at 60% with wolfcam, however I still get my work done due to 8gb of ram.
    Last edited by raise; 02-22-2013 at 10:58 AM.

  6. #1316
    Senior Member EARTH_QUAKE is on a distinguished road EARTH_QUAKE's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    UK
    Posts
    159
    Quote Originally Posted by raise View Post
    I think the problem here is your ram, as I do not believe you have enough ram for wolfcam to run properly and use all of its resources (even mine tends to lag when I use it with q3mme fx and I have 8gb ram)
    It sounds like you are trying this on a laptop imo.
    I have quite an old PC (top of the range at the time) with 2Gb RAM and wolfcam runs fine apart from the odd problem. I don't know much about hardware really, but I don't think his RAM is the problem. I also use about 60% memory using wolfcam, typically 10% normally.

    Quote Originally Posted by ba1k6u93
    usage of my pc is about 50-60
    Is this when running wolfcam or not? If this is when wolfcam is not running, there is your problem, one over used computer! If not, I give up.

  7. #1317
    Junior Member ba1k6u93 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    22
    Hi

    No, its only when wolfcamql runs, so its normal.
    Other demos are running perfectly. Except only those 2

    Regards

  8. #1318
    Senior Member EARTH_QUAKE is on a distinguished road EARTH_QUAKE's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    UK
    Posts
    159
    Oh ok it's specific demos... that's different... which maps are these demos, are they particularly data intensive e.g. quarantine with rockets flying everywhere? And as raise hinted at what .fx file are you using? (cg_fxfile). If you use an fx that emits a lot of particles wolfcam will start to lag slightly.

  9. #1319
    Member AGRESS0R is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    60
    Who knows fix this bug. This bug is i cas see only 2 - 3 second , no all time clip. I no idea this :/



    pls help! Work stop
    ____________________________________________
    My Movie Quake Live
    FragAholic Trailer >>> Watch own3D
    Quake Live Short Movie CTF >>> Watch You Tube
    Short Montage >>> Esr Reality
    Short Montage 2 >>> Esr Reality
    ____________________________________________

  10. #1320
    Junior Member ba1k6u93 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    22
    Hi

    First map which cant run is scornforge, the one with bug after few minutes is siberia, both standard pub ctf without any mods.
    I have another today, reflux, and its on pql ruleset with dmflags to make fastcaps: HUNK_ALLOC FAILED ON 529184.
    I use wolfcamql to make movies and to watch demos sometimes

    Regards

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts