View Poll Results: Do you like WolfcamQL?

Voters
732. You may not vote on this poll
  • I Like WolfcamQL

    680 92.90%
  • I Dislike WolfcamQL

    52 7.10%
+ Reply to Thread
Page 3 of 160 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 53 103 ... LastLast
Results 21 to 30 of 1594

Thread: WolfcamQL :D

  1. #21
    Senior Member Marklar is on a distinguished road Marklar's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    ZZ9 Plural Z Alpha
    Posts
    2,256
    Wolfcam is a stand-alone program.

  2. #22
    Senior Member belka_ is on a distinguished road belka_'s Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    home of belka_ style
    Posts
    674
    Quote Originally Posted by MrMarklar View Post
    Wolfcam is a stand-alone program.
    Thanks man!!

  3. #23
    Senior Member KittenIgnition is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    #WolfcamQL
    Posts
    3,759
    hey sample... do you think you could delete your first comment? i need to make it into 2 posts and i dont want another one in between XD

  4. #24
    Senior Member belka_ is on a distinguished road belka_'s Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    home of belka_ style
    Posts
    674
    Quote Originally Posted by KittenIgnition View Post
    well i dont see why it wouldnt work... theres not really an "installer" and it doesnt really "install" like most programs (well i dont think it does..), and its pretty much ioquake3, so if that works on your computer then so will wolfcam. i dont see any downside to you trying it out since its like a ~10mb download, then you just need to copy your quake live /baseq3/ files. dont forget to post your results
    Man, can you tell me were I should extract wolfcam, because there are to baseq3 folders. In which one - /quakelive/baseq3 or /quakelive/home/baseq3

  5. #25
    Senior Member Marklar is on a distinguished road Marklar's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    ZZ9 Plural Z Alpha
    Posts
    2,256
    You don't have to copy wolfcam into the quakelive folder
    Just extract wolfcam anywere, and into WOLFCAM's baseq3 folder, you have to copy your QL pk3's (maps and other stuff), which you find in quakelive/baseq3

  6. #26
    Senior Member belka_ is on a distinguished road belka_'s Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    home of belka_ style
    Posts
    674
    Quote Originally Posted by MrMarklar View Post
    You don't have to copy wolfcam into the quakelive folder
    Just extract wolfcam anywere, and into WOLFCAM's baseq3 folder, you have to copy your QL pk3's (maps and other stuff), which you find in quakelive/baseq3
    Ok, THANKS AGAIN!!!!!


    P.S I don't want to be annoying, but I just a newbie xDDDDD

  7. #27
    Senior Member Marklar is on a distinguished road Marklar's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    ZZ9 Plural Z Alpha
    Posts
    2,256
    You're not annoying at all, we're here to help.

  8. #28
    Senior Member KittenIgnition is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    #WolfcamQL
    Posts
    3,759
    Quote Originally Posted by MrMarklar View Post
    You're not annoying at all, we're here to help.
    good work, my son

  9. #29
    Senior Member belka_ is on a distinguished road belka_'s Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    home of belka_ style
    Posts
    674
    If it's a program, them it doesn't work, because I can't open it. The Wolfcam is very cool, but it mostly designed for windows(not for linux). Also, I had found a wolfcam turtorial:

    Part 1

    http://www.youtube.com/watch?v=OaoO7...eature=related

    Part 2

    http://www.youtube.com/watch?v=Vn1cW...eature=related

  10. #30
    Senior Member belka_ is on a distinguished road belka_'s Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    home of belka_ style
    Posts
    674

    Cool

    It worked, it worked, It actually worked!!!!!!!!! xDDDDDDDDDD Well, my crappy linux could not open the linux designed program, so I thought, maybe it will run on a windows emulator - Wine. Installed that f*ckin' Wine, try to load a simple program - it hadn't worked , then I tried Wolfcam - And it worked. Well, the cursor is lagging sometimes, but it at least it works. Now, I will try out the Wolfcam features, but I will do it tomorrow, because I'm already exhausted sitting here, near my computer, want to rest. I will write my impressions as well.

    P.S It works!!!! xDDDDDDDDD

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts