+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19

Thread: my keyboard and mouse stop responding (freezes)

  1. #11
    *Jocinetu
    Guest
    they are not USB. system works fine, all ok, but can't do a thing because mouse/keyboard stuck. Only happens in this game...
    I've installed Windows 7 to try it there... same mess...
    Last edited by Sasparillo; 12-10-2012 at 05:49 PM.

  2. #12
    Senior Member Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kepler-22b
    Posts
    8,841
    So they are both ps2? That's pretty unusual for a mouse nowadays.

  3. #13
    Junior Member Steffo is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    21
    i'm experiencing the same problems since yesterday.
    i didin't install/update anything (maybe win update?), game was working perfectly until 2 days ago.
    usb mouse and keyboard, win7 64 bit, firefox.

  4. #14
    Junior Member ST220 is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    24
    not on your own all this has happened sinse update its not your system

  5. #15
    Junior Member ArseKraK is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6
    happens to me as well
    did a format and fresh install win7 64bit
    fresh install of quake live, new drivers,
    fresh install firefox
    after a while , anywhere from 3- 25 min ............. total lockup
    tried deleting and reinstalling firefox, same
    i can play all other games
    firefox is fine while browsing, but ql crashes
    error report on startup says problem:bluescreen
    got me stumped
    3.2gig core 2 quad extreme/gtx280/8 gig ddr3

  6. #16
    Senior Member Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kepler-22b
    Posts
    8,841
    Quote Originally Posted by ArseKraK View Post
    error report on startup says problem:bluescreen
    Startup of Windows you mean? Blue screens give you a dump file that you can examine, google for info on how.

    For example I had a blue screen once every couple of days, in the dump file it told me it had some issue with my netcard driver. I reinstalled the netcard driver and I haven't had a blue screen since.

    When you say QL crashes, do you mean it just freezes completely? Or does the plug-in crash, or the game? If it crashes do you get an error message? If so can you paste the "more info" or "advanced" stuff it spits out?

  7. #17
    Junior Member ArseKraK is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6
    no it just freezes
    when i reset pc i get a windows message
    i will google it and see what i get
    cheers

  8. #18
    Junior Member iSaNiTy is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    California
    Posts
    4
    it freezes like a boss
    Pure Sanity

  9. #19
    Senior Member Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kepler-22b
    Posts
    8,841
    Quote Originally Posted by ArseKraK View Post
    no it just freezes
    when i reset pc i get a windows message
    i will google it and see what i get
    cheers
    If it just freezes right out can you close it with ctrl+alt+delete or toggle away? If not it might be a heat issue, check your temps.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts