+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13

Thread: Start a Match bug; Air Control, Fast Weapon Switch not working

  1. #11
    Senior Member TSEliot is on a distinguished road TSEliot's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    125
    set the physics/weapon switch while premium is checked and then un-check it, set maps, and start your match

    did you try it this way?
    Last edited by TSEliot; 07-28-2012 at 10:22 AM.

  2. #12
    Junior Member raeg is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    I don't know if this thread is still active, but I'm having this problem too. Can only have air control in premium, although it's checked and anything. Also I can't save a preset. Just won't save at all.

    {"maps":["industrialaccident","finnegans","ironworks","japa nesecastles","siberia"],"cvars":{"g_gametype":5,"premium":0,"g_damage_g": 83,"g_damage_sg_outer":10,"g_damage_sg":20,"g_velo city_rl":1200,"disable_weapon_bfg":1,"disable_weap on_prox_launcher":1,"g_damage_rg":100,"g_railJump" :272,"g_allowVoteMidGame":1,"g_allowSpecVote":1,"g _inactivity":300,"g_shuffle_automatic":1,"g_starti ngAmmo_sg":15,"pmove_AirControl":1}}

    is what I put
    Last edited by raeg; 12-21-2012 at 06:51 AM.

  3. #13
    Junior Member raeg is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7

    Smile

    I figured it out. You have to SAVE a preset first or it doesn't take on changes. Works like a charm now.

    Just wanted to make you guys know.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts