+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 30

Thread: Quake won't open

  1. #1
    Junior Member JEKTogl is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    12

    Quake won't open

    I click to play and instead of opening the game the server browser page refreshes.

    I've tried QLPrism, playing out of different browers (Chrome and Firefox) and deleting my iD appdata folder.

    No such luck, the game just instantly closes when I click on play.

  2. #2
    Senior Member Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kepler-22b
    Posts
    8,452
    That is incredibly bizarre and strange.

    Make sure your browser cache is cleared, and maybe update Java. The QL website makes extensive use of javascript, and maybe changes to this would be included in a Java update, not sure.

    It sounds like it isn't performing the intended action when you hit the button, because if it was and still crashed you'd at least receive an error or see it trying to load a GL window.

  3. #3
    Junior Member JEKTogl is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    12
    Thanks for the suggestions, just tried updating Java and deleted all of my browser cache, the auto instant close persists.

  4. #4
    Senior Member AXxXxO is on a distinguished road AXxXxO's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Croatia
    Posts
    2,303
    Quote Originally Posted by JEKTogl View Post
    Thanks for the suggestions, just tried updating Java and deleted all of my browser cache, the auto instant close persists.
    hmm how many plugins you got?maybe 1 of them cause the problem...before i had problem with fps and it was due to plug in...im not saying that delete them but keep it as last option...run as admin?
    Quote Originally Posted by Downlink View Post
    Add A Killcam Maybe?
    Only available for COD MW3 owners!Coming soon i next update....

  5. #5
    Senior Member Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa is a jewel in the rough Lorfa's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kepler-22b
    Posts
    8,452
    Do you have any special security settings on in your browser(s)?

    What OS? Any special anti-virus settings?

  6. #6
    Junior Member JEKTogl is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    12
    Tried disabling all Chrome extensions, didn't work.
    Using Windows 7 with Microsoft Security Essentials, no special settings that I am aware of.

  7. #7
    Senior Member Adderall will become famous soon enough Adderall's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    floori.d.a
    Posts
    3,432
    are you admin on the machine?
    http://rog.asus.com/forum/member.php?38883-sectionate

    Amd 8350 - 4816.08 MHz on air
    Crosshair V
    Asus GTX660 DirectCU

    Quote Originally Posted by Undertaker12 View Post
    Thank you. You're video is ok... you need a better cfg than that, and you should try using electronic songs like my movie.

  8. #8
    Junior Member JEKTogl is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    12
    Yup, and running the browser as admin doesn't work either.

  9. #9
    Senior Member AXxXxO is on a distinguished road AXxXxO's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Croatia
    Posts
    2,303
    Delete cookies,back up cfg,hud,unistall ql,install(maybe something is broken or missing),update vga?,try again...idk mate,1st time i heard about this problem in all these years
    Quote Originally Posted by Downlink View Post
    Add A Killcam Maybe?
    Only available for COD MW3 owners!Coming soon i next update....

  10. #10
    Junior Member JEKTogl is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    12
    Completely deleted my Quake app data folder. Is there somewhere else Quake files are installed?

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts