+ Reply to Thread
Page 3 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 153

Thread: Site Update - December 15, 2011

  1. #21
    Junior Member Phanteron is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3
    EDIT :



    Every pro player can invite up to 3 (I think) standard players.[/QUOTE]

    really? in the starting game options it didnt seem like it

  2. #22
    Senior Member ybl is on a distinguished road ybl's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,487
    does this on-weapon-thingy work different from writing the commands into an autoexec?
    does it overwrite, shall we delete the stuff from autoexec?
    Last edited by ybl; 12-15-2011 at 04:29 PM.

  3. #23
    Senior Member FlashSoul will become famous soon enough FlashSoul will become famous soon enough FlashSoul's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3,223
    Quote Originally Posted by Phanteron View Post

    really? in the starting game options it didnt seem like it
    Yes, really. Just put your game in window-mode, right click on people in your friend list and select "Send invite".

  4. #24
    Senior Member kNakHstR is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Ukraine
    Posts
    299
    Incredible update!!!!
    HiHo

  5. #25
    Senior Member Lam has a spectacular aura about Lam has a spectacular aura about Lam has a spectacular aura about Lam's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3,763
    [edit: nevermind]
    Last edited by Lam; 12-16-2011 at 11:51 AM.

  6. #26
    Senior Member Yakumo has a spectacular aura about Yakumo has a spectacular aura about Yakumo's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    UK
    Posts
    3,847
    Quote Originally Posted by stuhl View Post
    does this on-weapon-thingy work different from writing the commands into an autoexec?
    does it overwrite, shall we delete the stuff from autoexec?
    you can set it up via a cfg file as well if you wish, it is importantly different to any previous way of doing this as it always triggers. It is an event that is always called when that weapon ends up in your hands. so respawning for any reason or changing weapon for losing all ammo doesn't leave you with the wrong settings.
    Previous methods always required you to hit the right key to force the setting.

    seta cg_weaponConfig_g
    seta cg_weaponConfig_mg
    seta cg_weaponConfig_sg
    seta cg_weaponConfig_gl
    seta cg_weaponConfig_rl
    seta cg_weaponConfig_lg
    seta cg_weaponConfig_rg
    seta cg_weaponConfig_pg
    seta cg_weaponConfig_bfg
    seta cg_weaponConfig_gh
    seta cg_weaponConfig_ng
    seta cg_weaponConfig_pl
    seta cg_weaponConfig_cg
    seta cg_weaponConfig // generic, triggers on ANY weapon to put defaults in or similar


    eg.
    seta cg_weaponConfig_mg "cg_crosshairColor 25;cg_drawCrosshair 6"
    Last edited by Yakumo; 12-15-2011 at 04:42 PM.

  7. #27
    Senior Member keefy is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    353
    Quote Originally Posted by Diplodok View Post
    You can /cv ruleset pql on any private server, even if it's on a "standard" sub level.
    Yes I jsut tried this methodto test the PQL movement and it seems very similar to CPM but we can turn just by moving the mouse and pressing forwards but obviously we don't gain anywhere near as much speed as using strafes.

    This might make me resubscribe for Christmas.

    I can already see some cool tricks that may be possible on the new spider map but I just cannot do them I bet its possible to rampjump up from low mid to the upper levels using the ramps next to the jump pads.
    Last edited by keefy; 12-15-2011 at 04:45 PM.

  8. #28
    Senior Member mi will become famous soon enough
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    413
    Great update, I liked the in-game info 5 min before update. The best would be possibility to play "training" offline, regardless of the site state. Also forums could be active while servers are updated.

    Quote Originally Posted by SyncError View Post
    Players are unable to call votes for the first 20 seconds of a map load.
    Better would be wait for everyone that was on the server in one of the teams to load new map, possibly with a 20s max time. So if everyone loads the map in 10s, there's no need to wait more.

    Quote Originally Posted by SyncError View Post
    Players can now only call 3 votes per map, to prevent players from vote spamming.
    3 votes per map - and then? If players use all their 3 votes, they will be for example unable to increase teamsize? /Though generally it is a good change/

    Quote Originally Posted by SyncError View Post
    'cv' shorthand added as an alternative to typing 'callvote' in the console.
    add also ts for teamsize :)
    .

  9. #29
    Junior Member hstl_ is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    16
    What is the deal with the scoreboard? I don't like it at all. Is there anyway to reset the scoreboard so it returns back to the standard Kill to Death ratios?

  10. #30
    Senior Member ybl is on a distinguished road ybl's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,487
    Quote Originally Posted by Yakumo View Post
    you can set it up via a cfg file as well if you wish, it is importantly different to any previous way of doing this as it always triggers. It is an event that is always called when that weapon ends up in your hands. so respawning for any reason or changing weapon for losing all ammo doesn't leave you with the wrong settings.
    Previous methods always required you to hit the right key to force the setting.

    seta cg_weaponConfig_g
    seta cg_weaponConfig_mg
    seta cg_weaponConfig_sg
    seta cg_weaponConfig_gl
    seta cg_weaponConfig_rl
    seta cg_weaponConfig_lg
    seta cg_weaponConfig_rg
    seta cg_weaponConfig_pg
    seta cg_weaponConfig_bfg
    seta cg_weaponConfig_gh
    seta cg_weaponConfig_ng
    seta cg_weaponConfig_pl
    seta cg_weaponConfig_cg
    seta cg_weaponConfig // generic, triggers on ANY weapon to put defaults in or similar


    eg.
    seta cg_weaponConfig_mg "cg_crosshairColor 25;cg_drawCrosshair 6"

    so its basically a switch "weapon 2" into "cg_weaponconfig_mg" then, ok

    just has to put the bind in an extra line
    Last edited by ybl; 12-15-2011 at 04:49 PM.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts