+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: No sound, can see my mouse cursor in game, and mouse going nuts

  1. #1
    Junior Member Celex is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1

    No sound, can see my mouse cursor in game, and mouse going nuts

    So..I dont really know what happened but my sound in quakelive isnt working now, i can see my mouse cursor in game and when i try to move around with my mouse, it will only looks straight at the ground and the sensitivity feels like its at 10000 cause its moving very quickly. All I did recently was renew my Premium account and it started doing this right after. I've tried windows mode, different browsers, all my settings are fine. Anyone else have this problem? I do however believe it has something to do with my account and not my computer. Any help would be great.

  2. #2
    Junior Member Tr1logy is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    for mouse try in_nograb 0

  3. #3
    Senior Member Adderall will become famous soon enough Adderall's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    floori.d.a
    Posts
    3,453
    Quote Originally Posted by Celex View Post
    So..I dont really know what happened but my sound in quakelive isnt working now, i can see my mouse cursor in game and when i try to move around with my mouse, it will only looks straight at the ground and the sensitivity feels like its at 10000 cause its moving very quickly. All I did recently was renew my Premium account and it started doing this right after. I've tried windows mode, different browsers, all my settings are fine. Anyone else have this problem? I do however believe it has something to do with my account and not my computer. Any help would be great.
    https://secure.quakelive.com/#!account
    https://secure.quakelive.com/#!support
    http://rog.asus.com/forum/member.php?38883-sectionate

    Amd 8350 - 4816.08 MHz on air
    Crosshair V
    Asus GTX660 DirectCU

    Quote Originally Posted by Undertaker12 View Post
    Thank you. You're video is ok... you need a better cfg than that, and you should try using electronic songs like my movie.

  4. #4
    Junior Member NoGame is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Just had this problem and it was a website/page I had open, which may have been using java/javascript.

  5. #5
    Junior Member RoMe_ is on a distinguished road
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    15
    I'm getting this a lot lately

  6. #6
    Junior Member Luke is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3
    Same thing here. Reconnecting often doesn't help. Quitting the server takes longer too.

  7. #7
    Senior Member Goser is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Ger
    Posts
    117
    same prob here

  8. #8
    *Xaquun
    Guest
    Yeah this bug is very annoying...Hotfix asap pls!

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts