+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: How to record HD QL video and put up to youtube?

  1. #1
    *Scifen
    Guest

    Question How to record HD QL video and put up to youtube?

    i wanna upload my demos to youtube but i want them in HD and to have motion blur but idk how to get them HD its always choppy when i use fraps any help?

  2. #2
    Senior Member meister is on a distinguished road meister's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    South America
    Posts
    170
    Use fraps to record while re-playing a video, not when playing live, then you would like to make it HD mp4 file, i would recommend vegas pro, there are also a Wolfcam thread that explains record and video making stuff
    this links can help
    http://www.quakelive.com/forum/showt...85-WolfcamQL-D
    http://www.quakelive.com/forum/showt...rding-Guide-v2

  3. #3
    Member risen is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Australia
    Posts
    94
    http://www.wikihow.com/Create-Quake-...raps%27d-Demos

    Found off the youtube channel www.youtube.com/wateri14 (he made heaps of POV HD Uploads for ages before he gave up on it, god knows why).

  4. #4
    Member uncandy is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    47
    Demo all your Matches and if you think you've a good enough Demo..
    All you have to do then is play the Demo and Fraps it.
    Compress with Sony vegas, use windows movie maker codec in sony vegas.
    Have fun.

  5. #5
    Junior Member Mitritch is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    If you have powerful enough computer, you can try dxtory tool.

    On my Core i7 860 at 3.8 GHz and resolution 1920x1080 I can do fullscreen capture of video with 720p, and with 125 FPS ingame. Just make sure that you have fast harddrive, one of those 2 TB models will do the trick (having 100+ MB write speed is quite helping in live recording).

    Edit: forgot to mention that I use 60 FPS in video.

  6. #6
    *Scifen
    Guest
    Mitritch my pc is garbage


    and ive already have a demo then played it and use fraps and it lagged with 20fps that did not work at all any other ideas? :/

  7. #7
    Senior Member meister is on a distinguished road meister's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    South America
    Posts
    170
    bandicam, is very light, but i dont think there is a cracked version, just the trial version with watermark and the paid one

  8. #8
    Banned Fudge911 is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Withheld by the Witness Protection Program
    Posts
    1,338

  9. #9
    *xFile
    Guest
    camtasia studio cant record full screen
    only window

  10. #10
    Senior Member Grandbolus is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    216
    Wolfwhisperer

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts