+ Reply to Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 65

Thread: AutoAction Demo Record Fails to Record Demo [merged thread]

  1. #1
    Junior Member Piry is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    23

    Exclamation AutoAction Demo Record Fails to Record Demo [merged thread]

    I've got a lot of demos in my ... demos folder.

    I can't seem to find an awesome game from a couple of hours ago (I can see the one before it and the one after it) in the folder.

    Any idea what can cause that ? The Recoder is set to demo at all times.

  2. #2
    Senior Member Marklar is on a distinguished road Marklar's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    ZZ9 Plural Z Alpha
    Posts
    2,256
    Maybe your name wasn't added to the demo's name. Try listing them by date instead of name.

    Happened to me many times.
    Quote Originally Posted by AllAimNoName View Post
    You cannot convince someone who does not think.

  3. #3
    Junior Member Piry is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    23
    Quote Originally Posted by MrMarklar View Post
    Maybe your name wasn't added to the demo's name. Try listing them by date instead of name.

    Happened to me many times.
    Listed by date. My name isn't added on many demo names, but the problem here could be that the demo wasn't saved. I only see 6 demos with today's date, and I've played 7 games.
    What's missing is the base siege CTF I've played today.
    I didn't delete any files, I didn't quit before the game ended.

    I'm just asking if anyone else had a similar problem.

  4. #4
    Senior Member KittenIgnition is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    #WolfcamQL
    Posts
    3,764
    the cg_autoaction isnt perfect, and under certain cercumstances (or completely randomly), it doesnt record demos. it really pisses me off when i land an INSANE shot and look at the bottom of the screen to make sure im recording, and the recording text isnt there. but it happens, and hasnt been fixed.

  5. #5
    Junior Member Piry is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    23
    Quote Originally Posted by KittenIgnition View Post
    the cg_autoaction isnt perfect, and under certain cercumstances (or completely randomly), it doesnt record demos. it really pisses me off when i land an INSANE shot and look at the bottom of the screen to make sure im recording, and the recording text isnt there. but it happens, and hasnt been fixed.
    I had 8-9 awesome shots in that game, probably my ONLY game with more then 2 awesome shots.
    I guess I'm just extremely unlucky.

    Thanks, I'll probably start checking it every game.

  6. #6
    Senior Member KittenIgnition is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    #WolfcamQL
    Posts
    3,764
    Quote Originally Posted by Piry View Post
    I had 8-9 awesome shots in that game, probably my ONLY game with more then 2 awesome shots.
    I guess I'm just extremely unlucky.

    Thanks, I'll probably start checking it every game.
    trust me, ive missed hundreds of spectacular moments because of the fail autoaction. and 100% of the time, i only check if its recording RIGHT when i land the shot, and then its not recording.

    i think that like 90% of the time it records if youre in the game in warmup for like 10 seconds or more (or something like that), but every once in a while if you join late it wont record. prolly like 1 in 5 times it wont record.

  7. #7
    Senior Member xtruder is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    519
    Don't worry, in 6 months you'll see all your "awesome" shots and think, "man was I noob back then".

  8. #8
    Senior Member ALLofYOU is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    142

    missing demos

    hey im xperiencing issues with demos. They will not always record even tho it's set to auto record every match. I always watch my demos so id luv 2 get them all. thnx

  9. #9
    Senior Member Marklar is on a distinguished road Marklar's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    ZZ9 Plural Z Alpha
    Posts
    2,256
    Yea, I have this problem too. I only realized when I wanted to replay a nice frag. Autoaction doesn't always start recording.

    Temporary solution:
    Turn on the recording notification (cl_demoRecordMessage 1), and when you don't see it, start the recording yourself. Use a simple "\record" (bind it), that will name the file automatically so you won't accidently rewrite an existing one.
    Quote Originally Posted by AllAimNoName View Post
    You cannot convince someone who does not think.

  10. #10
    Senior Member ALLofYOU is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    142
    noted, but the problem is convenience. I'm about to play a duel, and I have to think about my demo? ruins my thought process. Will cope but Id love to have that resolved.

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts