+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Client dead, Help? :( [solved]

  1. #1
    Senior Member DarKraiL is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    144

    Exclamation Client dead, Help? :( [solved]

    Basically, I was in-game editing settings, Whenever i click "Apply" i get that stupid "Kicked for broken .PK3 files", This only started happening after i added the new custom Defrag maps to my Maps folder.. And i would also get a Black & White striped boxes everywhere and it's horrible to see..

    Anyway, I clicked "Apply" and when re-loading the client it said this (With a grey screen):
    ** GLW_CreateWindow: could not register window class
    Please report the the problem you encountered on the Quake Live forums.
    You must reload the web page to make this display go away.

    That is an Exact copy of what it said (Even with the fail Grammar typo "The the")

    How do i fix this? And how do i also Fix the stupid Glitch with vid_restart?
    CTF: Darkrail

  2. #2
    Senior Member stownr will become famous soon enough stownr's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,510
    Start by deleting the maps you added as they are obviously bad files.
    Also check out the sticky thread.. http://www.quakelive.com/forum/showt...contains-FIXES
    Within that thread is this one http://www.quakelive.com/forum/showt...tries-to-start

  3. #3
    Senior Member DarKraiL is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    144
    I cannot remove them as it says "Being used by another program" 24/7
    CTF: Darkrail

  4. #4
    Senior Member stownr will become famous soon enough stownr's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,510
    You can delete it if you boot into safe mode if that's the case.
    Also maybe you should get this... http://www.malwarebytes.org/
    Free version works well!

  5. #5
    Senior Member Yakumo has a spectacular aura about Yakumo has a spectacular aura about Yakumo's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    UK
    Posts
    3,864
    Quote Originally Posted by PrimeV View Post
    I cannot remove them as it says "Being used by another program" 24/7
    reboot should fix that, or use task manager to terminate chrome.exe, iexplore or firefox.exe instances, or plugin-container.exe.

    they're all different browser processes that could be running the plugin that might be locking your files.

  6. #6
    Senior Member stownr will become famous soon enough stownr's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,510
    Yakumo is correct. I had assumed you had already rebooted! lol

  7. #7
    Senior Member Yakumo has a spectacular aura about Yakumo has a spectacular aura about Yakumo's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    UK
    Posts
    3,864
    He's sorted already, I saw him playing on a server literally one second after I posted.

  8. #8
    Senior Member DarKraiL is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    144
    Quote Originally Posted by Yakumo View Post
    He's sorted already, I saw him playing on a server literally one second after I posted.
    Actually, It was more like 2 hours.. I spent ages trying to do all the options in the thread you linked me too, Then i had to remove all my configs and re-make them, Spent ages editing the configs, Binds etc..
    CTF: Darkrail

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts